top of page

Integrationer

Et overskueligt kassesystem der ændrer måden du driver din virksomhed. Peritas er udviklet til at forøge det daglige salg, ved at formindske den tid det tager at tage imod hver eneste bestilling.

sumup terminals.jpg

Betalinger og kvitteringer

Betalinger kan håndteres via Flatpay eller SumUp betalingsterminaler, disse terminaler er lette og trådløse, hvilket gør dem ideelle for en restaurant, da de kan tages med rundt til bordene. Du kan selvfølgeligt beholde din nuværende løsning af betalingsterminal hvis du ønsker dette. Kvitteringer printes ved hjælp af driftsikre Star Micronics printere. Printerne giver i kombination med Peritas, evnen til at printe kvitteringer lynende hurtigt.

Peritas: Funktionalitet

Logikken bag Peritas er enestående

Kom i gang med det samme

Opstarten med Peritas er så simpel og hurtig at det vil få dig til at vælte bagover. 

Exceptionel support 

Slut med uvidende support, hos PS Apps er det vigtigt at du får et fuldendt svar, samt den hjælp du behøver.

Optimer din virksomhed

Med Peritas er du klar til at tænke stort. Udvid din virksomhed hurtigere end forventet.

Image of PS POS on iPad.png
Download Peritas

Kom i gang med Peritas

Kassesystemet Peritas er udviklet som en app til iPad, og du kan derfor downloade kassesystemet sikkert via Apple's App Store.

Bordhåndtering har aldrig været nemmere

Opret forskellige områder

Du kan oprette områder i din restaurant, hvilket giver dine medarbejdere et overblik over bordene som aldrig før.

Split regningen

Med Peritas er det utroligt nemt at splitte regningen, hvis kunderne ønsker dette.

Tilføj hurtigt ekstra

Har kunden lige pludseligt lyst til en fadøl mere. Ingen problem, det klares på to sekunder med de indbyggede plus- og minusknapper.

Serving First Course

Hvordan adskiller Peritas sig fra et traditionelt kasseapparat?

Kassesystemet Peritas er et iPad-baseret kassesystem. Dette betyder at Peritas er en helt almindelig app tilgængelig på Apple's App Store. Hvilket betyder at du faktisk kan komme rigtigt billigt i gang med Peritas, da systemet kun kræver en iPad og en trådløs kvitteringsprinter. Så er du faktisk godt kørende.

Ydermere er det muligt at anvende mobile betalingsterminaler fra SumUp, som er meget lette og helt trådløse, hvilket gør det ideelle til f.eks. at tage med rundt til bordene i caféen/restauranten.

 

Kassesystemet Peritas er cloud-baseret, dette betyder at hver gang der modtages en betaling, gemmes denne i skyen. Det, at kassesystemet er cloud-baseret, åbner muligheden for at du altid kan gå tilbage i betalingerne dag for dag - betaling for betaling. Hvilket giver dig et overblik over dit regnskab som aldrig før.

Derudover bruges disse oplysninger fra skyen i kassesystemet til at danne et detaljeret Dashboard der hurtigt giver et overblik over, hvordan det går for din virksomhed. I Dashboard er f.eks. muligt at se præcist, hvor meget salg der har været time for time.

Mangler du professionel rådgivning?

Hos PS Apps har alle vores medarbejdere en usædvanlig bred viden indenfor kassesystemer, og vi gør altid vores bedste for at finde den helt rigtige Peritas-løsning til dig.

bottom of page