top of page

Acerca de

Glass Buildings

Karriere hos PS Apps

Vi satser på dig

Høj trivsel, udfordrende opgaver og gode udviklingsmuligheder er et must hos PS Apps. Hos os er du en del af stærkt team, og sammen slår vi de andre og skaber en stærk vinderkultur. Du skal være forberedt, ved PS Apps er vi konkurrencemennesker og klar på at tage en masse spændende og dannende udfordringer. Dette hjælper dig med at få en masse kompentencer du vil få glæde af resten af livet.

Vi sætter stor pris på vores medarbejdere. Derfor er det naturligt for os at skabe et arbejdsmiljø hvor du er glad for at gå på arbejde – hver dag. Hvis du bedre kan lide at arbejde hjemmefra, kan det sagtens komme på tale ved os. 

Vil du gerne vide mere om PS Apps som arbejdsplads, er du altid velkommen til at give os et kald. Udfyld formularen her på siden, og vi vender tilbage til dig snarest. Du er også altid velkommen til at sende dit CV til ps@psapps.dk.

Bliv en del af PS Apps

Vil du være med til at forme fremtidens software? Ved PS Apps arbejder vi hårdt for at give vores kunder den nemmeste hverdag som overhovedet muligt.

  • Facebook
  • LinkedIn
Tak, vi vender tilbage til dig snarest!
bottom of page