top of page
Prisen for Peritas

Hvad koster et moderne kassesystem, der effektiviserer din hverdag så du har mere tid med kunden end kassesystemet?

- Prisen er faktisk ligeså simpel som systemet.

Alle funktioner for kun 799,- ekskl. moms

Kort, kontant eller MobilePay?

Uanset hvilken betalingsmetode kunden ønsker at betale med, er det hele muligt med Peritas. Der understøttes nemlig alle de mest almindelige betalingsløsninger såsom SumUp og MobilePay.

Daglige/månedlige rapporter

En af de mest væsentlige faktorer for et kassesystem er salgsrapporterne. Disse er meget detaljeret og kan printes ud/sendes på mail ved lukketid eller endda på et senere tidspunkt.

Indbygget
bordfunktion

Nogle steder er bordfunktionen en af de mest essentielle dele af deres hverdag, derfor er der lagt stor vægt på hvor hurtigt der både kan bestilles og ligeledes betales ved bordet.

Integreret SumUp betalingsterminaler

Med Peritas kan der anvendes SumUp betalingsterminaler. Disse terminaler er både billige, transportable og nemme at bruge sammen med systemet.

Opret alle de gavekort
du lyster

Med Peritas kan du skabe dine helt egne gavekort, disse gør det muligt for dine kunder at forkæle deres tætteste med en oplevelse ved dig.

Du kan ændre hvad som helst i Admin

Til kassesystemet følger der en Admin sektion med. Hvor det er muligt at ændre alt fra varelinjer til bordopsætning. Admin kan du altid tilgå fra din iPad eller endda din egen iPhone.

Og meget mere...

Mangler du professionel rådgivning?

Hos PS Apps har alle vores medarbejdere en usædvanlig bred viden indenfor kassesystemer, og vi gør altid vores bedste for at finde den helt rigtige Peritas-løsning til dig.

bottom of page